Noutăţile din portofoliul SAATEN UNION pentru campania de primăvara 2022

Noutăţile din portofoliul SAATEN UNION pentru campania de primăvara 2022

An de an, reușim performanța de a ne mândri cu cel mai vast portofoliu de specii și varietăți din agricultura românească și investim constant în cercetare pentru a aduce pe piață semințe de înaltă calitate, soiuri și hibrizi capabili să genereze producții remarcabile, adaptați la condițiile climatice atât de schimbătoare, dar și la noile inovații din rândul tehnologiilor agricole.

În oferta de primăvară a anului 2022, veți putea găsi o gamă variată de hibrizi de porumb de ultimă generație, toleranți și productivi, meniți să aducă în ferma dumnevoastră performantă și producții ridicate. Astfel, portofoliul nostru de hibrizi de porumb va fi completat de 6 hibrizi noi: SM WAWEL – FAO 250, PAPARAZZI – FAO 300, BASILIC- FAO 340, DARIUS- FAO 390, FILIGRAN – FAO 450 și ISH 311V din grupa FAO 320.

SM WAWEL FAO 250 - este un hibrid extratimpuriu cu extra beneficii, care se pretează cu succes și în

cultură succesivă. Ca și caracteristici generale prezintă 16 – 18 rânduri pe știulete, 38 – 40 boabe pe rând și un MMB la recoltare cuprins între 260-280. SM WAWEL are un potențial de producție foarte ridicat pentru grupa lui de maturitate.

PAPARAZZI FAO 300 - hibrid simplu, cu tipul bobului semisticlos și o culoarea roșiatică. Deține calități excepționale și este recomandat cu precădere crescătorilor de animale. Se pretează pentru toate zonele de cultură are porumbului și are o toleranță ridicata la secetă și arșiță. Paparazzi prezintă 18-20 rânduri pe știulete, 38-40 boabe pe rând și 310-330 MMB la recoltare.

BASILIC FAO 340 – este un hibrid simplu, cu tipul bobului dentat care face parte din conceptul DT (toleranță la secetă). Prezintă aparat foliar bine dezvoltat și o capacitate de producție rîdicată în condiții de secetă și arșiță. Are o capacitate remarcabilă de pierdere a apei din bob și un stay green foarte pronunțat. Basilic formează 16 – 18 rânduri pe știulete, 38 – 42 boabe pe rând și un MMB la recoltare de 300 – 320.

DARIUS FAO 390 – hibrid simplu, cu tipul bobului dentat ce se pretează a fi cultivat atât în tehnologii intensive cât și în tehnologii extensive. Are o vigoare foarte mare la răsărire și o stare fitosanitară bună. Prezintă 16 – 18 rânduri pe știulete, 38 – 40 boabe pe rând și 280 - 300 MMB la recoltare.

FILIGRAN FAO 450 – dezvolta plante rustice, viguroase, ce asigură un randament ridicat de boabe

pe plantă. FILIGRAN poate fi cultivat atât pentru pentru producția de boabe cât și pentru siloz. Se pretează pentru semănatul timpuriu având o toleranță ridicată la temperaturile scăzute din primăvara. Prezintă un stay green pronunțat iar viteza de pierdere a apei din bob este mare. FILIGRAN are capacitatea de a forma 16 – 18 rânduri pe știulete, 44 – 48 boabe pe rând și 320 – 340 MMB la recoltare.

ISH 311V FAO 320 – este noul hibrid sticlos cu o valoare nutritivă ridicată. Tipul bobului sticlos, cu o culoare galben – portocaliu intens. Este stabil și performant, oferind producții ridicate și calitative. Densitatea recomandată la neirigat este de 67,000 bg/ha și 78,000 bg/ha în condiții de irigat. Are o toleranță ridicată la secetă și arșiță și la principalele boli foliare. În condiții optime de cultura formează 16 – 18 rânduri pe știulete, 38 – 40 boabe pe rând și 240 – 260 MMB la recoltare.

Fermierii profesioniști vor găsi întotdeauna în Saaten Union România un partener de încredere, gata să îi furnizeze informații și recomandări de cultivare astfel încât să atingă potențialul maxim al hibrizilor noștri și să asigure rentabilitatea în fermă.

Pentru a beneficia de cele mai bune și productive alegeri, vă reamintim că reprezentanții noștri și echipa de vânzări Saaten Union este la dispoziția dumneavoastră, pregătiți să vă ajute să luați cea mai bună decizie pentru ferma dumneavoastră.