Informatii juridice / Termeni de utilizare

SAATEN-UNION Romania
Bucuresti - Sediul Central
Bucuresti, Str. General Praporgescu 1-5, et.4, ap. 8
Tel. : (0) 21 318 67 14;
Tel. : (0) 21 318 67 15;
Tel. : (0) 21 318 67 16;
Fax. : (0) 21 318 67 13
E-mail : saaten@saaten-union.ro
Internet: www.saaten-union.ro

Consiliul de administratie
Ing. George Aldescu

Responsabili pentru continut:
Ing. George Aldescu, g_aldescu@saaten-union.ro

Aspect/Creatie
www.kurreck.de

Manager de proiect si CMS
www.leine-weber.net


Informatii importante
Toate descrierile soiurilor de pe site sunt prezentate folosind cunostintele noastre si sunt bazate pe rezultatele testelor si observatiilor. Nu putem oferi nici o garantie si nu ne asumam nici o raspundere ca rezultatele si observatiile se aplica in fiecare caz datorita conditiilor diferite de crestere, ce pot provoca deviatii.

Toate recomandarile pentru culturi sunt doar exemple. Ele nu reflecta reglementarile in vigoare pentru aprobarea managementului pesticidelor si protectia plantelor si nu sunt un substitut pentru informatiile actualizate primite de la nivel local sau regional.

Continutul ofertelor noastre de pe internet este intr-o contiua extindere. Totusi, nu putem oferi nici o garantie ca toate informatiile gasite pe site sunt 100% corecte, complete si actualizate. Data celei mai recente revizuiri a site-ului este prezentata mai jos. Acest lucru este valabil si pentru toate legaturile ce se gasesc pe site-ul nostru catre alte site-uri.


Declaratie de confidentialitate
Asigurarea confidentialitatii clientilor nostri este foarte importanta pentru noi.

Scopul acestei declaratiei de confidentialitate este sa va informam exact despre modul in care datele dumneavoastra personale sunt salvate si inregistrate.

a) Internet si Email
Practic, accesul la site-ul nostru este gratuit si nu necesita dezvaluirea nici unei informatii cu caracter personal. Sunt salvate doar informatii tehnice(tipul datelor solicitate, durata de timp in care a fost accesat, data si timpul cand a fost accesat, adresa IP), care nu au un caracter personal. Aceste date tehnice sunt utilizate exclusiv in scopuri statistice. Sub nici o circumstanta aceste informatii nu vor fi furnizate catre o terta parte. Prezenta pe internet a SAATEN-UNION GmbH foloseste cookies – texte de mici dimensiuni salvate pentru a ne ajuta sa intelegem cum vizitatorii site-ului fac uz de informatiile pe care noi le oferim.

Datele cu caracter personal sunt salvate si inregistrate numai daca sunteti in mod expres de acord cu acest lucru si daca acestea sunt necesare pentru prestarea unui serviciu pe care l-ati cerut(e.g. abonarea la newsletter, comandarea materialelor informatice sau a articolelor din magazinul online).

b) Participarea la evenimente, concursuri, etc.
Pentru a participa la un eveniment, concurs, etc. este necesar ca participantii sa dezvaluie informatii cu caracter personal, de exemplu, pentru a putea fi contactati, daca este nevoie. Noi salvam aceste informatii, le procesam si le actualizam permanent, in cazul oricarei schimbari(de exemplu adresa sau numele companiei, etc.), pentru propriul dumneavoastra interes.

In general
Toate informatiile sunt folosite exclusiv in cadrul companiei noatre. Protejam confidentialitatea datelor dumneavoastra si nu le vom vinde, inchiria sau pune la dispozitia nici unei terte parti. Ne rezervam dreptul de a folosi informatiile dumneavoastra in scopuri publicitare(prin intermediul SAATEN-UNION GmbH). Daca doriti sa aflati care din informatii personale ale dumneavoastra le-am salvat, ne puteti trimite o cerere scrisa pentru aceste informatii. Daca au fost salvate informatii eronate, vom fi mai mult decat fericiti sa le actualizam cu informatiile corecte.