Sorten-icon Cauta varietati

Arata varietatile
Contacte
Cataloage
Catalog Primavara 2023 for web
22 - Catalog Toamna
Catalog SUR Primavara 2022(1)
Flyer Viterra
Catalog Hy Seed Romania
toate cataloagele

Catalog 2022 REPUBLICA MOLDOVA

Activitatea companiei SAATEN UNION România se concentrează în 4 direcții principale de dezvoltare și anume: Ameliorare, Producere de sămânţă, Procesare și Vânzare. În toate direcțiile predomină aspectul CALITĂŢII, fară de care dezvoltarea companiei nu ar fi posibilă.
La ameliorare, crearea și introducerea hibrizilor de floarea-soarelui din tehnologia sulfo în portofoliu a permis companiei să dețină hibrizi din toate tehnologiile cunoscute. Acest lucru a dat posibilitatea fermierilor să cultive hibrizi de floarea-soarelui din portofoliul SAATEN UNION în funcție de tehnologia pe care o preferă.

Pentru producerea de sămânță, am depășit granița României și facem multiplicare de sămânță atât în țări din UE cum ar fi Italia, Spania, Franța, Ungaria, cât și în țări din afara UE ca Ucraina, Moldova, Serbia etc. Peste tot SAATEN UNION România este apreciată pentru calitatea materialului semincer pus la dispoziție.


În ceea ce privește procesarea, deținem în România 3 fabrici de condiționare de sămânță care asigură aproximativ 90% din sămânța necesară vânzării. Aici discutăm de sămânță de grâu, orz, triticale, secară, soia, mazăre, ovăz, porumb și, nu în ultimul rând, floarea-soarelui.


La vânzare, activitatea companiei a fost mult diversificată. SAATEN UNION a devenit un furnizor important de sămânță in Republica Moldova, calitatea si potentialul de productie fiind apreciat de fermierii moldoveni.


În acest catalog destinat culturilor de primăvara din anul 2022, fermierii pot găsi o serie de soiuri și hibrizi noi cu potențial mare de producție și cu o plasticitate ecologică ridicată, astfel: portofoliul de porumb este completat cu 6 hibrizi noi: SM WAWEL - FAO 250, PAPARAZZI - FAO 300, BASILIC - FAO 340, DARIUS - FAO 390, FILIGRAN - FAO 450 și ISH 311V - FAO 320, cel de orz cu soiul ACCORDINE, iar cel de ovăz cu soiul LION - un soi universal pentru fermierii care apreciază ovăzul de înaltă calitate și producții ridicate. În privința leguminoasele, în acest nou catalog veți putea face cunoștință cu soiul de mazăre TORPEDO, cu o foarte bună rezistență la cădere.


In ceea ce privesc noutatile in materie de cereale pentru anul 2022 va propunem spre infiintare atat soiurile consecrate de grau si orz cat si noutatile care vin sa impropateze portofoliul SAATEN UNION in Republica Moldova. Soiurile de grau BARBA cu o maturitate semitimpurie si soiul SU TARROCA cu o maturitate semitardiva cu siguranta vor face performanta in campurile dumnevoastra.

Noutățile vin cu potențial mai mare de producție, cu toleranță mai bună la boli și cu toleranță mai mare la secetă și arșiță. Întotdeauna un hibrid nou SAATEN UNION înseamnă un plus de performanță și randament pentru fermieri!


Descarca