Sorten-icon Cauta varietati

Arata varietatile
Contacte
Cataloage
Catalog Hy Seed Romania_2016
Catalog Serbia 2018
Catalog Primavara 2019
toate cataloagele

Informatii despre produse

Orz toamnă
Informaţii despre varietate: Vedere actuală Detalii

FLAVIA


  • Soi de orz pe 2 randuri din genetica de elita, care are un potential foarte bun de productie;
  • Se caracterizeaza printr-o rezistenta buna la ger si la ingheturile tarzii de primavara, de asemenea tolereaza bine seceta si arsita atmosferica;
  • Capacitate mare de infratire si o buna toleranta la bolile foliare si ale spicului
Recomandat sa se cultive in toate zonele ale orzoiacei de toamna;
Densitatea de semanat recomandata este de 300-320 b.g/m2 , ce asigura in conditii optime un numar minim de 750 spice recoltabile/m2
Nu se recomanda aplicarea fractionata a azotului in primavara, o singura doza de 50-60 kg N/ha aplicata primavara timpuriu este suficienta;

Kurzprofil
---- = foate slab / timpuriu / mic, ++++ = foate bun / tardiv / mare 

 Descriere generală
- - - - - - - - - - 0 + + + + + + + + + +


Precocitatea
resistenţa la iernare
Foarte buna
Masa hectolitrică (MH)
Talia plantelor
Inalta
Rezistenţa la cădere
Arsura frunzelor

 Descriere generală
- - - - - - - - - - 0 + + + + + + + + + +

---- = foate slab / timpuriu / mic, ++++ = foate bun / tardiv / mare

Precocitatea
resistenţa la iernare
Foarte buna
vigurozitatea in prima faza de crestere
Buna

Structura producţiei
densitatea de spice (pe m²)
MMB
Număr de boabe pe spic

Calitatea
Masa hectolitrică (MH)
Perioada de semănat
a 3-a parte a lunii Septembrie până la sfârşitul lunii Octombrie
Cantitatea de sămnţă
300-320 b.g./m2
Talia plantelor
Inalta

Rezistenţa la cădere
Regulatori de creştere
la avertizare

Rezistenţa la boli
Sfâşierea frunzelor
Arsura frunzelor
Protecţia plantelor
la semănatul timpuriu se recomandă aplicarea unui tratament cu insecticid

Informatiile tehnice din acest document sunt cu caracter general si pot diferi in functie de manifestarea rezistentei, conditiile climatice, de cultivare etc.