Amelioram pentru viitor

Anul 2013 a reprezentat un moment important pentru Saaten-Union România marcând intrarea într-o nouă perioadă de activitate.

Pe lângă împlinirea celor 20 de ani de activitate pe piața din România, anul 2013 a mai însemnat un cumul de factori ce se află în beneficiul partenerilor noștri. În câteva cuvinte putem spune că se află în plină desfășurare un amplu număr de programe de investiții materiale și umane.


Pornind de la o rețea exinsă de reprezentați ce urmăresc menținerea unei legături strânse cu partenerii noștri și informarea asupra ultimelor tehnologii ori noutăți din domeniul agricol, dar și un sprijin mai mare în echipa responsabilă cu dezvoltarea hibrizilor și soiurilor oferite fermierilor. Întreg efortul este susținut de cele 3 stații ce se află în programe individuale de modernizare și mărire a capacităților de procesare cu o calitate îmbunătățită a seminței ambalate. Toate acestea vin în sprijinul partenerilor, a fermierilor români. Nu ne-am oprit aici și am intrat în noul an de activitate cu un mare număr de varietăți noi din toate speciile de cultură.


Am urmărit necesitățile fermierilor și astfel avem un portofoliu îmbunătățit: 15 hibrizi noi de porumb adaptați condițiilor actuale pedoclimatice, din toate grupele de maturitate și pentru toate utilizările. Am înlesnit accesul la tehnologie și am consolidat oferta de floarea soarelui cu 2 hibrizi de ultimă generație - Clearfield® Plus dar și 2 hibrizi în portofoliul Clearfield® și 5 hibrizi noi rezistenți la Orobanche. Pentru că ne pregătim de campania de toamnă vom prezenta mai ales noutățile din speciile de cultură de interes, iar aici subliniem noile soiuri de grâu ce au confirmat în condițiile variate de cultură din România.


În plus oferim un nou soi precum și hibrizi de secară cu producții superioare, dar și un nou soi de triticale. În același timp am dublat oferta de orz de toamnă cu 3 soiuri noi ce au dovedit productivitatea superioară în nenumărate ferme de renume de pe întreg teritoriul României. Altă noutate o reprezintă înregistrarea în Catalogul Românesc al Soiurilor și Plantelor de Cultură a primului hibrid de rapiță de toamnă de tip Clearfield® ce devine astfel martor pentru cultivarele următoare.


Acest an reprezintă unul încununat de reușite nu numai pentru Saaten-Union, dar și pentru parteneri, prin producțiile bogate ce au fost sau urmează să fie recoltate, fapt ce ne motivează și mai mult. Această confirmare a geneticii superioare a soiurilor și hibrizilor Saaten-Union din câmpul fiecărui partener reprezintă cea mai de preț recompensare a eforturilor întregii echipe.


Fiind astfel conectați la factorii de noutate precum și la probleme curente cu care se confruntă agricultura dorim să ne îmbunătățim și să dăm conținut sloganului Ameliorăm pentru viitor!