Sorten-icon Cauta varietati

Arata varietatile
Contacte
Cataloage
Catalog primăvară 2020
SAATEN - brosura cereale 2019
toate cataloagele

Centru de descărcare

În această rubrică veţi găsi cele mai noi informaţii şi recomandări despre varietăţile noastre, noile înregistrări sau detalii despre semănat, putând fi descărcate în format PDF. Daţi click pe simbol când sunteţi interesat de vreo anumită temă. Cataloagele pot fi salvate în calculatorul dumneavoastră.

Get_Adobe_Reader Pentru a citi acest document în format PDF aveţi nevoie de Adobe Acrobat reader. Il puteţi descărca aici.
Catalog primavara Ucraina 2020

Catalog HY SEED

In acest catalog se regasesc toate informatiile necesare despre cerealele hibride si contributia SAATEN-UNION in dezvoltarea acestui segment inovativ.

Catalog Toamnă 2019

În acest moment putem spune că SAATEN UNION este compania cu cel mai larg portofoliu de specii și varietăți din piața agricolă românească pornind de la cerealele de toamnă și terminând cu speciile semănate primăvara. Cu ajutorul geneticii de care dispunem, producem soiuri variate, cu destinații diferite și cu rezistențe și toleranțe deosebite atât la condițiile climatice din România dar și adaptate diferitelor tipuri de tehnologii agricole. Dispunem de o genetică variată de soiuri de grâu, soiuri rezistente și performante, care aduc fermierilor producții anuale remarcabile, pornind de la 8 tone și până la 11 tone/hectar în condițiile unei tehnologii profesioniste. Noutățile genetice ca Trublion, Tika Taka, Centurion sunt deja lansate sau în lansare pe piață.
La orz, soiurile SU Ellen, Bella și Belissa nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt soiuri productive cu potențial mare de producție cu destinație furajeră. La orzul pe două rânduri, soiuri precum Flavia și Zophia sunt recunoscute pentru calitățile superioare în ceea ce privește fabricarea malțului.
La toate soiurile dispunem de semințe de Prebază, Bază dar și C1 completând întreaga gamă de categorii biologice ce se pot comercializa în România. Pe lângă soiurile de grâu și orz, compania SAATEN UNION are la comercializare și sămânță hibridă. Privit în ansamblu, portofoliul comercial de toamnă se rezumă la grâu, hibrizi de grâu, orz cu 6 și 2 rânduri, hibrizi de orz, triticale, secară, hibrizi de secară. In completarea portofoliului avem și putem comercializa soiuri de grâu durum și spelta, varietăți cu destinație specială.
Pe lângă genetica de ultimă generație și portofoliul larg de produse, SAATEN UNION colaborează cu foarte mulți fermieri profesioniști. Dacă vrei sa fii unul dintre ei încearcă în toamnă genetica de cereale păioase.

Catalog de primavara 2019

În prezentul catalog de primăvară 2019 veți găsi o gamă foarte largă de hibrizi de porumb și floarea soarelui, dar nu numai. Pentru că
suntem o companie care are în spate mulți ani de cercetare și fermierii știu cel mai bine de ce au nevoie fermierii, acționarii SAATEN UNION,
fermieri fiind, au adus în portofoliul companiei specii cu o mare importanță agricolă în România. Nautul este una dintre speciile care sunt in vizorul companiei.

Va dorim recolte bogate si va invitam sa ramaneti alaturi de noi!

Cu deosebita consideratie,

Echipa SAATEN UNION Romania.

Catalog de primăvară 2020

La SAATEN-UNION ROMÂNIA punem pe primul loc performanța în agricultură. Viziunea noastră este de a investi în genetica de ultimă generație și de a produce semințe de înaltă calitate, soiuri și hibrizi adaptati și rezistenți, capabili să genereze producții anuale remarcabile tuturor fermierilor noștri!

Echipa SAATEN UNION muncește în fiecare zi cu pasiune și dӑruire, pentru a depăși așteptările fermierilor. Am adus pe piață hibrizi competitivi de porumb și floarea-soarelui care aduc recolte bogate și care, pe lȃngӑ faptul cӑ sunt foarte productivi, au și o toleranta deosebitӑ la condiţiile din Romȃnia. Suntem mândri că putem pune la dispoziția întregii țări un portofoliu atât de complex.

În prezentul catalog de primăvară al anului 2020 veți putea găsi, așa cum v-am obișnuit, o gamă foartă largă de soiuri și hibrizi de ultimă generație. Cu acești hibrizi noi, portofoliul de sӑmȃnţӑ al companiei s-a îmbogӑţit și putem pune la dispoziţia fermierilor genetica pe care și-o doresc. Dintre hibrizii de porumb, putem aminti OS 4014 și Spartan, dar și multe alte nume deja consacrate, precum REPLIK, SUM 305 și SUM 405. În ceea ce privește noii hibrizi de floarea-soarelui sulfo, Alexa SU și Davero SU au reușit să se poziționeze în centrul atenției și să impresioneze prin rezultatele excelente.

Un lucru e cert: suntem prezenți cu toate tipurile de tehnologie în România, hibrizi de floarea-soarelui sulfo, imi, clasici, oro și de tip high oleic. Deși există multe zone de cultivare, expuse unor factori pedoclimatici și caractere agronomice caracterizate de diversitate, portofoliul SAATEN UNION reușește să ofere hibrizi pe măsură, adaptaţi tuturor condițiilor.

Nevoile tuturor fermierilor și partenerilor cu care colaborăm reprezintă pentru noi o prioritate. Pentru a face cele mai potrivite alegeri, reprezentanții noștri și echipa de vânzări SAATEN UNION stau la dispoziția dumneavoastră. Doar o echipă de profesioniști poate colabora cu fermieri profesioniști!

Cu fiecare an, vă dorim producții cât mai bogate și de calitate alături de SAATEN UNION. Nu uitaţi, noi Ameliorӑm pentru viitor!

Dr. Ing. Mihai MIRIȚESCU

Director General