Sorten-icon Cauta varietati

Arata varietatile
Contacte
Cataloage
Catalog Hy Seed Romania_2016
Catalog Serbia 2018
Catalog Primavara 2019
toate cataloagele

Centru de descărcare

În această rubrică veţi găsi cele mai noi informaţii şi recomandări despre varietăţile noastre, noile înregistrări sau detalii despre semănat, putând fi descărcate în format PDF. Daţi click pe simbol când sunteţi interesat de vreo anumită temă. Cataloagele pot fi salvate în calculatorul dumneavoastră.

Get_Adobe_Reader Pentru a citi acest document în format PDF aveţi nevoie de Adobe Acrobat reader. Il puteţi descărca aici.
Catalog de primavara 2019

În prezentul catalog de primăvară 2019 veți găsi o gamă foarte largă de hibrizi de porumb și floarea soarelui, dar nu numai. Pentru că
suntem o companie care are în spate mulți ani de cercetare și fermierii știu cel mai bine de ce au nevoie fermierii, acționarii SAATEN UNION,
fermieri fiind, au adus în portofoliul companiei specii cu o mare importanță agricolă în România. Nautul este una dintre speciile care sunt in vizorul companiei.

Va dorim recolte bogate si va invitam sa ramaneti alaturi de noi!

Cu deosebita consideratie,

Echipa SAATEN UNION Romania.

Catalog Serbia 2018

Catalog toamna 2018

Catalog de primavara 2018

In aceasta brosura veti gasi detalii tehnice despre toate varietatile recomandate de catre SAATEN UNION in primavara 2018.

In cazul in care, dupa parcurgerea acestui catalog mai aveti intrebari, va invitam sa luati legatura cu echipa noastra din teren, ale carui date de contact le gasiti la sfarsitul acestui catalog.

Recolte bogate si un an plin de satisfactii,

Echipa SAATEN UNION Romania.

Catalog HY SEED

In acest catalog se regasesc toate informatiile necesare despre cerealele hibride si contributia SAATEN-UNION in dezvoltarea acestui segment inovativ.