Sorten-icon Cauta varietati
Contacte
Cataloage
Catalog SUR Primavara 2024
Catalog SUR Primavara 2024
Catalog de toamna 2023
Catalog de toamna 2023
Catalog Primavara 2023 for web
Catalog Primavara 2023 for web
22 - Catalog Toamna
22 - Catalog Toamna
Catalog SUR Primavara 2022(1)
Catalog SUR Primavara 2022(1)
Flyer Viterra
Flyer Viterra
Catalog Hy Seed Romania
Catalog Hy Seed Romania
toate cataloagele
Regulament concurs

Regulament concurs

Premiile acordate în cadrul concursurilor organizate de Saaten Union România sunt descrise în imaginile/ comunicarea dedicate pentru promovarea concursurilor.

În cadru concursului ,,Câștigă 3 saci de floarea-soarelui’’, premiul este compus din:

3 saci comerciali, cu semințe de floarea-soarelui, marca Saaten Union România

Sacii de floarea-soarelui contin 150.000 boabe/sac

Hibrizii de floarea-soarelui care intra in concurs sunt: PARAISO 102 CL, MARQUESA CL, ALEXA SU sau DAVERO SU. Hibridul oferit va fi unul dintre cei 4 mentionati in functie de stocul disponibil si tehnologia aplicata de fermier: CL sau sulfo

1. Organizator

Concursurile organizate pe pagina de Facebook @saatenunionromania (https://ro-ro.facebook.com/saatenunionromania/) sunt concepute și administrate de Saaten Union România.

Toate concursurile se vor desfășura conform regulamentului prezent, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Regulamentul oficial în cauză este întocmit și făcut public, conform legislației aplicabile în România.

2. Locul de desfășurare a concursurilor:

Concursurile sunt organizate și se desfășoară pe pagina de Facebook @saatenunionromania.

Pentru a participa la aceste concursuri, este necesar să aveți cont de utilizator pe Facebook (facebook.com), completat cu o adresă de e-mail validă și nume/ prenume reale, similare cu cele din cartea de identitate.

3. Perioada de desfășurare a concursurilor:

Toate intervalele de desfășurare a concursurilor vor fi publicate pe pagina oficială de Facebook a companiei.

Pentru concursul actual, perioada de înscriere este de 03-10 martie. Câștigătorii vor fi anunțați public în data de 11 martie.

4. Mecanismul de extragere a câștigătorilor

Câștigătorii concursului vor fi aleși din rândul tuturor participanților eligibili înscriși la concurs (care respectă întocmai procesul de înscriere) prin tragere la sorți, iar extragerea se va face automatizat, prin intermediul site-ului https://commentpicker.com/. Rezultatele concursului vor fi întotdeauna publicate pe pagina de Facebook.

5. Înscrierea în concurs

Pentru a participa la concursurile Saaten Union România, participanții trebuie:

  • să dețină un cont de utilizator pe Facebook cu nume/prenume real;
  • să fie abonați ai paginii de Facebook Saaten Union România (statutul de fan este consemnat prin like-ul oferit paginii @saatenunionromania);
  • să lase un comentariu la postarea concursului prin care să mentioneze judetul in care locuieste;
  • să citească regulamentul concursului și să respecte întru totul pașii de înscriere.

Organizatorul își rezervă dreptul de a:

  • șterge comentariile obscene sau de alt gen care conțin limbaj neadecvat sau promovează violența, apartenențe politice, referiri la rasă, gen ori orientare sexuală etc.;
  • nu valida înscrierea la concurs a utilizatorilor care nu respectă întru totul cerințele concursului;
  • elimina de pe pagină intervențiile și utilizatorii care generează conversații neconforme referitoare la concurs, ignorând prevederile prezentului regulament sau având în mod repetat solicitări în afara prevederilor prezentului regulament.

Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârsta minimă împlinită de 18 ani și că poate dovedi acest aspect ulterior prin acte.

Un participant poate fi descalificat (prin opțiunea de ștergere a informațiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul și prezentul regulament.

Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicită a acestui regulament și consideră orice date cu privire la participant adevărate și corecte.

În cazul descoperirii oricăror neconcordanțe referitoare la cele de mai sus, organizatorul nu va considera respectiva participare validă.

6. Dreptul de participare

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică care are vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naționalitate sau religie.

Prin excepție de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum şi soțul/soția şi rudele de gradul I şi II ale acestora.

7. Premii

Premiile acordate în cadrul concursurilor organizate de Saaten Union România sunt descrise în imaginile/ comunicarea dedicate pentru promovarea concursurilor.

În cadru concursului ,,Câștigă 3 saci de floarea-soarelui’’, premiul este compus din:

3 saci comerciali, cu semințe de floarea-soarelui, marca Saaten Union România

Sacii de floarea-soarelui contin 150.000 boabe/sac

Hibrizii de floarea-soarelui care intra in concurs sunt: PARAISO 102 CL, MARQUESA CL, ALEXA SU sau DAVERO SU. Hibridul oferit va fi unul dintre cei 4 mentionati in functie de stocul disponibil si tehnologia aplicata de fermier: CL sau sulfo

În cadrul concursurilor Saaten Union România, nu este posibilă înlocuirea premiului cu contravaloarea acestuia în bani și/sau în alte obiecte, după cum nu este permisă în nicio situație cedarea premiului câștigat către unul sau mai mulți terți.

Dacă persoanele declarate câștigătoare nu accepta premiul și nu validează cu organizatorul toate informațiile necesare procesării și trimiterii premiului în decurs de 48 de ore de la afișarea rezultatelor, premiile câștigate de persoanele în cauză vor fi anulate.

8. Protecția datelor personale:

Prin participarea la acest concurs, fiecare participant își dă acordul, în mod expres și neechivoc, cu privire la colectarea și prelucrarea de către organizator a informațiilor privind contul personal de Facebook.

Câștigătorii își dau, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume/ prenume, vârstă, ocupația, nr. de telefon, adresa email, orașul din care provin, etc. și a transmiterii acestora către organizator în scopul acordării premiilor stabilite prin acest Regulament.

Organizatorul va păstra confidențialitatea cu privire la datele personale ale câștigătorilor și le va utiliza numai în scopurile stabilite prin regulament.

Participanții au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat în legătură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

Participanții au dreptul să se opună prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment, din motive întemeiate și legate de situația personală. Participanții au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date (cu modificările şi completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziție, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiției.

9. Litigii

Eventualele litigii apărute între organizator şi participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.

Organizatorul nu își va asuma nicio răspundere cu privire la pretențiile terților sau ale instituțiilor asupra premiilor câștigate de către participanți.

Organizatorul nu își asumă nicio răspundere cu privire la nefuncționarea rețelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă sau a rețelelor de Internet.

Organizatorul nu își asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informații false sau eronate.

Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncționalități în derularea concursului ca urmare a acțiunilor unor terți cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de telecomunicații sau alții asemenea.

Organizatorul își rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licențios sau indecent.

Organizatorul își asumă responsabilitatea numai în ceea ce privește acordarea premiilor.

Organizatorul își rezervă dreptul de a șterge comentarii ce lezează imaginea companiei sau a concurenților înscriși, în mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conținutul generat şi pentru utilizatorii înscriși în acest concurs, ori pentru consecințele care decurg din acesta acțiune.

10. Regulamentul concursului

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul https://www.saaten-union.ro/.

Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă și necondiționată a prevederilor prezentului Regulament și obligativitatea respectării acestora.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului regulament, în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiția anunțării modificărilor pe pagina de Facebook.

Modificările/forma modificată a Regulamentului intră în vigoare imediat după publicarea online.

Regulamentul concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiile câștigate nu se vor acorda.

11. Contact

Pentru mai multe informații referitoare la concurs, vă rugăm să ne scrieți pe pagina de Facebook @saatenunionromania.

Succes!


Pe scurt despre cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul către site-ul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. Partenerii noștri pot combina aceste informații cu alte date pe care le-ați furnizat sau pe care le-au colectat în timpul utilizării serviciilor.



mai multe detalii


„Cookie-urile sunt fișiere text mici folosite de site-uri web pentru a face experiența utilizatorului mai eficientă. Prin lege, putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dumneavoastră dacă acestea sunt strict necesare pentru funcționarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.Vă puteți modifica sau retrage consimțământul în orice moment din declarația privind cookie-urile de pe site-ul nostru. Aflați mai multe despre cine suntem, cum ne puteți contacta și cum procesăm datele personale în Politica noastră de confidențialitate.

închide
Setări individuale ale cookie-urilor
Cookie-urile necesare sunt module cookie care sunt necesare pentru funcționarea unui site web.

Cookie-urile neesențiale sunt toate modulele cookie care nu sunt strict necesare pentru funcționarea site-ului web și sunt utilizate în mod special pentru a colecta datele personale ale utilizatorilor prin analize, reclame sau alt conținut încorporat.

Google Analytics

Companie
Google LLC
Descriere
Cookie de la Google, folosit pentru analize ale site-ului web. Conține date statistice generale despre modul în care vizitatorii folosesc site-ul web.
Cookie-Nume
Timp de rulare
24h
Politica de confidentialitate
https://policies.google.com/privacy?hl=en


închide