Sorten-icon Cauta varietati

Arata varietatile
Contacte
Cataloage
Catalog Cereale 2021 - WEB
Flyer Viterra
toate cataloagele

Catalog Republica Moldova 2021

An de an, reușim să punem împreună încă o piatră la temelia unei agriculturi performante. Pentru asta, dar și pentru încrederea pe care o arătați companiei SAATEN UNION de fiecare dată când alegeți să folosiți semințele și genetica noastră, vă mulțumim!
În prezent, la SAATEN UNION deținem cel mai vast portofoliu de specii și varietăți din agricultura românească. Printr-un proces amplu de cercetare genetică, reușim să punem constant pe piață semințe de înaltă calitate, soiuri și hibrizi adaptați la condițiile climatice atât de schimbătoare, dar și la noile inovații din rândul tehnologiilor agricole, capabili să genereze producții anuale remarcabile tuturor fermierilor noștri.

Nevoile fermierilor și colaboratorilor noștri sunt prioritare și ne motivează să ne perfecționăm constant. Reprezentanții noștri și echipa de vânzări SAATEN UNION sunt la dispoziția dumneavoastră, pregătiți să vă ofere cele mai potrivite recomandări și să vă ajute să luați cea mai bună decizie pentru ferma dumneavoastră. O colaborare între profesioniști este drumul sigur către rezultate performante!
Și anul acesta, ca în fiecare an, vă dorim producții bogate, de calitate și rezultate excepționale alături de genetica SAATEN UNION Republica Moldova!
Alături de dumneavoastră, noi AMELIORĂM PENTRU VIITOR!


Descarca