Sorten-icon Cauta varietati

Arata varietatile
Contacte
Cataloage
Flyer Viterra
Catalog Cereale 2020
Catalog primăvară 2020
toate cataloagele

Centru de descărcare

În această rubrică veţi găsi cele mai noi informaţii şi recomandări despre varietăţile noastre, noile înregistrări sau detalii despre semănat, putând fi descărcate în format PDF. Daţi click pe simbol când sunteţi interesat de vreo anumită temă. Cataloagele pot fi salvate în calculatorul dumneavoastră.

Get_Adobe_Reader Pentru a citi acest document în format PDF aveţi nevoie de Adobe Acrobat reader. Il puteţi descărca aici.
Catalog cereale 2020

În prezent, SAATEN UNION deține cel mai amplu portofoliu de specii și varietăți din agricultura românească. Prin cercetarea genetică pe care o întreprindem, reușim să producem soiuri variate, adaptate atât la condițiile climatice schimbătoare, precum și la noile inovații din rândul tehnologiilor agricole.
Vă punem la dispoziție o gamă variată din punct de vedere genetic de soiuri de orz, soiuri productive și cu potențial mare de dezvoltare, precum Belissa și SU Ellen. De asemenea, anul acesta completăm portofoliul de orz cu un soi cu adevărat special, caracterizat de o toleranță ridicată la iernare și la înghețurile tardive: Jakubus. Pe parcursul celor trei ani în care a fost supus testării, Jakubus a dat dovadă de productivitate și toleranță ridicate la principalele boli foliare și ale spicului, transformându-l astfel în alegerea ideală pe aceia dintre dumneavoastră care cultivă orz de toamnă.

Catalog HY SEED

In acest catalog se regasesc toate informatiile necesare despre cerealele hibride si contributia SAATEN-UNION in dezvoltarea acestui segment inovativ.

Catalog de primăvară 2020

La SAATEN-UNION ROMÂNIA punem pe primul loc performanța în agricultură. Viziunea noastră este de a investi în genetica de ultimă generație și de a produce semințe de înaltă calitate, soiuri și hibrizi adaptati și rezistenți, capabili să genereze producții anuale remarcabile tuturor fermierilor noștri!

Echipa SAATEN UNION muncește în fiecare zi cu pasiune și dӑruire, pentru a depăși așteptările fermierilor. Am adus pe piață hibrizi competitivi de porumb și floarea-soarelui care aduc recolte bogate și care, pe lȃngӑ faptul cӑ sunt foarte productivi, au și o toleranta deosebitӑ la condiţiile din Romȃnia. Suntem mândri că putem pune la dispoziția întregii țări un portofoliu atât de complex.

În prezentul catalog de primăvară al anului 2020 veți putea găsi, așa cum v-am obișnuit, o gamă foartă largă de soiuri și hibrizi de ultimă generație. Cu acești hibrizi noi, portofoliul de sӑmȃnţӑ al companiei s-a îmbogӑţit și putem pune la dispoziţia fermierilor genetica pe care și-o doresc. Dintre hibrizii de porumb, putem aminti OS 4014 și Spartan, dar și multe alte nume deja consacrate, precum REPLIK, SUM 305 și SUM 405. În ceea ce privește noii hibrizi de floarea-soarelui sulfo, Alexa SU și Davero SU au reușit să se poziționeze în centrul atenției și să impresioneze prin rezultatele excelente.

Un lucru e cert: suntem prezenți cu toate tipurile de tehnologie în România, hibrizi de floarea-soarelui sulfo, imi, clasici, oro și de tip high oleic. Deși există multe zone de cultivare, expuse unor factori pedoclimatici și caractere agronomice caracterizate de diversitate, portofoliul SAATEN UNION reușește să ofere hibrizi pe măsură, adaptaţi tuturor condițiilor.

Nevoile tuturor fermierilor și partenerilor cu care colaborăm reprezintă pentru noi o prioritate. Pentru a face cele mai potrivite alegeri, reprezentanții noștri și echipa de vânzări SAATEN UNION stau la dispoziția dumneavoastră. Doar o echipă de profesioniști poate colabora cu fermieri profesioniști!

Cu fiecare an, vă dorim producții cât mai bogate și de calitate alături de SAATEN UNION. Nu uitaţi, noi Ameliorӑm pentru viitor!

Dr. Ing. Mihai MIRIȚESCU

Director General