Sorten-icon Cauta varietati

Arata varietatile
Contacte
Cataloage
22 - Catalog Toamna
Flyer Viterra
Catalog SUR Primavara 2022(1)
toate cataloagele

Centru de descărcare

În această rubrică veţi găsi cele mai noi informaţii şi recomandări despre varietăţile noastre, noile înregistrări sau detalii despre semănat, putând fi descărcate în format PDF. Daţi click pe simbol când sunteţi interesat de vreo anumită temă. Cataloagele pot fi salvate în calculatorul dumneavoastră.

Get_Adobe_Reader Pentru a citi acest document în format PDF aveţi nevoie de Adobe Acrobat reader. Il puteţi descărca aici.
Catalog primavară 2023

Catalog primăvară 2023

https://online.fliphtml5.com/txedi/ybis

Catalog toamnă 2022

În fiecare an, compania SAATEN UNION pune la dispoziția fermierilor profesioniști un material genetic bogat, diversificat, performant, exprimat prin soiuri și hibrizi noi, înregistrați și omologați în România.
De fiecare dată când schimbăm catalogul înseamnă că a mai trecut o campanie, înseamnă că avem rezultate noi și, în final, o parte din soiurile vechi sunt înlocuite cu genetică nouă, performantă. Performanța stă în fiecare soi în parte, în însușirile și caracteristicile varietății și în rezultatele de producție realizate în câmpurile dumneavoastră. Fară această performanță, agricultura în general ar fi o ramură statică.
Ca și până în prezent, compania SAATEN UNION România rămane un partener de încredere și vă asigurăm că produsele noastre performante, bazate pe o genetică de top vor fi puse la dispoziția tuturor fermierilor.
Ca urmare testați, verificați și cultivați genetica SAATEN UNION și nu uitați, noi:
AMELIORĂM PENTRU VIITOR !

Catalog primăvara 2022

SUCCESUL ÎN CÂMP ÎNCEPE CU SAATEN UNION ROMÂNIA!

An după an venim în fața dumneavoastră cu un portofoliu larg de produse marca SAATEN UNION România, portofoliu pregătit să răspundă tuturor provocărilor din fermele agricole. Ne pasă de dumneavoastră și ne bucurăm alături de fermierii noștri atunci când producțiile obținute sunt peste așteptări. Nu de puține ori genetica SAATEN UNION România s-a situat pe primele locuri din punct de vedere al producțiilor, mai ales în ultimii ani agricoli
caracterizați prin secetă și arșiță deosebită.
Activitatea companiei SAATEN UNION România se concentrează în 4 direcții principale de dezvoltare și anume: Ameliorare, Producere de sămânţă, Procesare și Vânzare. În toate direcțiile predomină aspectul CALITĂŢII, fară de care dezvoltarea companiei nu ar fi posibilă.
La ameliorare, crearea și introducerea hibrizilor de floarea-soarelui din tehnologia sulfo în portofoliu a permis companiei să dețină hibrizi din toate tehnologiile cunoscute. Acest lucru a dat posibilitatea fermierilor să cultive hibrizi de floarea-soarelui din portofoliul SAATEN UNION în funcție de tehnologia pe care o preferă.
Pentru producerea de sămânță, am depășit granița României și facem multiplicare de sămânță atât în țări din UE cum ar fi Italia, Spania, Franța, Ungaria, cât și în țări din afara UE ca Ucraina, Moldova, Serbia etc. Peste tot SAATEN UNION România este apreciată pentru calitatea materialului semincer pus la dispoziție.
În ceea ce privește procesarea, deținem în România 3 fabrici de condiționare de sămânță care asigură aproximativ 90% din sămânța necesară vânzării. Aici discutăm de sămânță de grâu, orz, triticale, secară, soia, mazăre, ovăz, porumb și, nu în ultimul rând, floarea-soarelui.
La vânzare, activitatea companiei a fost mult diversificată. Dacă în trecut vindeam doar în România, în acest moment comercializăm sămânță din diferite specii în peste 20 de țări din UE, dar și în afara acesteia. Discutăm de țări precum: Ungaria, Slovacia, Croația, Serbia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Moldova etc, țări în care SAATEN UNION România a devenit un furnizor important de sămânță.
În acest catalog destinat culturilor de primăvara din anul 2022, fermierii pot găsi o serie de soiuri și hibrizi noi cu potențial mare de producție și cu o plasticitate ecologică ridicată, astfel: portofoliul de porumb este completat cu 6 hibrizi noi: SM WAWEL - FAO 250, PAPARAZZI - FAO 300, BASILIC - FAO 340, DARIUS - FAO 390, FILIGRAN - FAO 450 și ISH 311V - FAO 320, cel de orz cu soiul ACCORDINE, iar cel de ovăz cu soiul LION - un soi universal pentru fermierii care apreciază ovăzul de înaltă calitate și producții ridicate. În privința leguminoasele, în acest nou catalog veți putea face cunoștință cu soiul de mazăre TORPEDO și soiul de soia SMARAGD, ambele cu o foarte bună rezistență la cădere.
Noutățile vin cu potențial mai mare de producție, cu toleranță mai bună la boli și cu toleranță mai mare la secetă și arșiță. Întotdeauna un hibrid nou SAATEN UNION înseamnă un plus de performanță și randament pentru fermieri!
Așadar vă invit să testaţi și să cultivați genetica SAATEN UNION! Și, nu uitați, noi: AMELIORĂM PENTRU VIITOR !
Vă dorim un an bun, productiv și cu rezultate excepționale cu genetica SAATEN UNION România!

Catalog HY SEED

In acest catalog se regasesc toate informatiile necesare despre cerealele hibride si contributia SAATEN-UNION in dezvoltarea acestui segment inovativ.