Sorten-icon Cauta varietati

Arata varietatile
Contacte
Cataloage
Catalog Primavara 2023 for web
22 - Catalog Toamna
Catalog SUR Primavara 2022(1)
Flyer Viterra
Catalog Hy Seed Romania
toate cataloagele

Centru de descărcare

În această rubrică veţi găsi cele mai noi informaţii şi recomandări despre varietăţile noastre, noile înregistrări sau detalii despre semănat, putând fi descărcate în format PDF. Daţi click pe simbol când sunteţi interesat de vreo anumită temă. Cataloagele pot fi salvate în calculatorul dumneavoastră.

Get_Adobe_Reader Pentru a citi acest document în format PDF aveţi nevoie de Adobe Acrobat reader. Il puteţi descărca aici.
Flyer Viterra

SAATEN UNION are o tradiție de mai multe decenii în domeniul ameliorării plantelor agricole dar și în domeniul plantelor destinate culturilor verzi, iar prin tehnologii moderne participă la dezvoltarea celor mai performante soluții.
Principala preocupare a specialiștilor SAATEN UNION este de a asigura o calitate deosebită tuturor semințelor pe care le produce în cadrul câmpurilor de multiplicare. Încă din această fază, prin aplicarea unor tehnologii performante de producere a semințelor, se caută asigurarea unei calități superioare standardelor în vigoare.
Această politică consecventă a contribuit la poziția de lider a societății SAATEN UNION pe piața europeană a semințelor în general, dar și a culturilor secundare în special.
Propunem pentru comercializare 3 amestecuri de semințe deja consacrate: Viterra AVIC, Viterra MP, Viterra MR, iar ca și noutate vă propunem alte 4 amestecuri: Viterra TOPGRÜN, Viterra Trio Plus, Viterra VITAL ECO și Viterra RAPID.