Sorten-icon Cauta varietati

Arata varietatile
Contacte
Cataloage
Flyer Viterra
Catalog Cereale 2020
Catalog primăvară 2020
toate cataloagele

Centru de descărcare

În această rubrică veţi găsi cele mai noi informaţii şi recomandări despre varietăţile noastre, noile înregistrări sau detalii despre semănat, putând fi descărcate în format PDF. Daţi click pe simbol când sunteţi interesat de vreo anumită temă. Cataloagele pot fi salvate în calculatorul dumneavoastră.

Get_Adobe_Reader Pentru a citi acest document în format PDF aveţi nevoie de Adobe Acrobat reader. Il puteţi descărca aici.
Catalog primăvara 2021

Genetica de performanță și culturile dumneavoastră fac echipă bună!

An de an, reușim să punem împreună încă o piatră la temelia unei agriculturi performante. Pentru asta, dar și pentru încrederea pe care o arătați companiei SAATEN UNION România de fiecare dată când alegeți să folosiți semințele și genetica noastră, vă mulțumim!

În prezent, la SAATEN UNION deținem cel mai vast portofoliu de specii și varietăți din agricultura românească. Printr-un proces amplu de cercetare genetică, reușim să punem constant pe piață semințe de înaltă calitate, soiuri și hibrizi adaptați la condițiile climatice atât de schimbătoare, dar și la noile inovații din rândul tehnologiilor agricole, capabili să genereze producții anuale remarcabile tuturor fermierilor noștri.

În prezentul catalog de primăvară al anului 2021 veți regăsi o gamă variantă din punct de vedere genetic de soiuri și hibrizi de ultimă generație, pe care vi le punem la dispoziție și pe care specialiștii noștri sunt pregătiți să vi le recomande. Anul acesta, portofoliul nostru de floarea-soarelui cuprinde un hibrid sulfo nou: Neta SU, posesor al unui pachet de caracteristici excepționale care îl fac pretabili pentru cultivare în toate zonele de cultură ale florii-soarelui. Pe lângă aceșt nou hibrid, putem aminti și alte nume consacrate deja precum Alexa SU si Davero SU, care generează producții ridicate an de an.

In ceea ce priveste cultura de porumb venim de asemenea cu noutati, Basilic FAO 340 si Badiane FAO 360 posesori ai unei genetici care imbina cele mai importante caracteristici tehnlogice. Acesti hibrizi fac parte din grupa hibrizilor DT (toleranti la seceta) si aminetesc aici: Spartan FAO 320, SUM 305 FAO 370 , Replik FAO 380 si OS 4014 FAO 420.

Fiind prezenți pe piața din România cu toate tipurile de tehnologie, cu hibrizi de floarea-soarelui sulfo, imi, clasici, oro și de tip high oleic care dau randament în diverse zone de cultivare și sub influența diverșilor factorilor pedoclimatici, SAATEN UNION reușește să ofere hibrizi pe măsură, adaptați tuturor condițiilor.

Nevoile fermierilor și colaboratorilor noștri sunt prioritare și ne motivează să ne perfecționăm constant. Reprezentanții noștri și echipa de vânzări SAATEN UNION este la dispoziția dumneavoastră, pregătiți să vă ofere cele mai potrivite recomandări și să vă ajute să luați cea mai bună decizie pentru ferma dumneavoastră. O colaborare între profesioniști este drumul sigur către rezultate performante!

Și anul acesta, ca în fiecare an, vă dorim producții bogate, de calitate și rezultate excepționale alături de genetica SAATEN UNION România!

Alături de dumneavoastră, noi AMELIORĂM PENTRU VIITOR!

Catalog cereale 2020

În prezent, SAATEN UNION deține cel mai amplu portofoliu de specii și varietăți din agricultura românească. Prin cercetarea genetică pe care o întreprindem, reușim să producem soiuri variate, adaptate atât la condițiile climatice schimbătoare, precum și la noile inovații din rândul tehnologiilor agricole.
Vă punem la dispoziție o gamă variată din punct de vedere genetic de soiuri de orz, soiuri productive și cu potențial mare de dezvoltare, precum Belissa și SU Ellen. De asemenea, anul acesta completăm portofoliul de orz cu un soi cu adevărat special, caracterizat de o toleranță ridicată la iernare și la înghețurile tardive: Jakubus. Pe parcursul celor trei ani în care a fost supus testării, Jakubus a dat dovadă de productivitate și toleranță ridicate la principalele boli foliare și ale spicului, transformându-l astfel în alegerea ideală pe aceia dintre dumneavoastră care cultivă orz de toamnă.

Catalog HY SEED

In acest catalog se regasesc toate informatiile necesare despre cerealele hibride si contributia SAATEN-UNION in dezvoltarea acestui segment inovativ.