Sorten-icon Cauta varietati

Arata varietatile
Contacte
Cataloage
Catalog Primavara 2019
Catalog toamna 2017
Catalog Hy Seed Romania_2016
toate cataloagele

Centru de descărcare

În această rubrică veţi găsi cele mai noi informaţii şi recomandări despre varietăţile noastre, noile înregistrări sau detalii despre semănat, putând fi descărcate în format PDF. Daţi click pe simbol când sunteţi interesat de vreo anumită temă. Cataloagele pot fi salvate în calculatorul dumneavoastră.

Get_Adobe_Reader Pentru a citi acest document în format PDF aveţi nevoie de Adobe Acrobat reader. Il puteţi descărca aici.
Catalog de primavara 2019

În prezentul catalog de primăvară 2019 veți găsi o gamă foarte largă de hibrizi de porumb și floarea soarelui, dar nu numai. Pentru că
suntem o companie care are în spate mulți ani de cercetare și fermierii știu cel mai bine de ce au nevoie fermierii, acționarii SAATEN UNION,
fermieri fiind, au adus în portofoliul companiei specii cu o mare importanță agricolă în România. Nautul este una dintre speciile care sunt in vizorul companiei.

Va dorim recolte bogate si va invitam sa ramaneti alaturi de noi!

Cu deosebita consideratie,

Echipa SAATEN UNION Romania.

Catalog toamna 2018

Catalog de primavara 2018

In aceasta brosura veti gasi detalii tehnice despre toate varietatile recomandate de catre SAATEN UNION in primavara 2018.

In cazul in care, dupa parcurgerea acestui catalog mai aveti intrebari, va invitam sa luati legatura cu echipa noastra din teren, ale carui date de contact le gasiti la sfarsitul acestui catalog.

Recolte bogate si un an plin de satisfactii,

Echipa SAATEN UNION Romania.

Catalog de toamna 2017

Catalog de primavara 2017

In catalogul de primavara veti regasi recomandarile tehnice pentru fiecare varietate in parte.

In cazul in care aveti intrebari va invitam sa ne contactati colegii de zona ale caror date le gasiti la sfarsitul catalogului

De asemenea ne puteti urmari si pe pagina noastra de Facebook SAATEN UNION Romania

Catalog HY SEED

In acest catalog se regasesc toate informatiile necesare despre cerealele hibride si contributia SAATEN-UNION in dezvoltarea acestui segment inovativ.

Catalog varietati Republica Moldova 2016 - 2017

In catalogul de varietati 2016-2017 veti regasi  toate informatiile necesare privind soiurile si hibrizii pe care SAATEN-UNION ii comercializeaza in Republica Moldova.

In cazul in care mai aveti intrebari despre tehnologia de cultivare a produselor noastre, va rugam sa luati legatura cu echipa noastra ale carui date de contact le veti lasi la sfarsitul acestui catalog.

Va dorim un recolte bogate!

Catalog toamna - oferta de cereale paioase 2016

Oferta de cereale paioase 2016 SAATEN-UNION

Acest catalog este o imagine de ansamblu a ofertei de cereale paioase pe care SAATEN-UNION le pune la dispozitie in toamna anului 2016. Pentru orice detalii nu ezitati sa luati legatura cu reprezentantul zonal ale carui date de contact le gasiti la sfarsitul acestui catalog.

Catalog cu oferta de primăvară 2016

Catalog 2016 Moldova

Catalog Saaten toamna 2015

Hibrizi de grâu

Catalog Varietati 2014-2015

Catalog primavara 2015

Catalog Varietati 2012