Sorten-icon Cauta varietati

Calitate :


Maturitate :

Arata varietatile
Contacte
Cataloage
Catalog Primavara 2023 for web
22 - Catalog Toamna
Catalog SUR Primavara 2022(1)
Flyer Viterra
Catalog Hy Seed Romania
toate cataloagele

Informatii despre produse

Grâu de toamnă
Informaţii despre varietate: Vedere actuală Detalii

TRUBLION A


  • • Clasa de panificație A.
  • • Soi de genetică nouă din grupa de maturitate semitimpurie, nearistat.
  • • Toleranță remarcabilă la principalele boli ale aparatului foliar.
  • • Calitatea producției prezintă indici buni de morărit și panificație - grupa A (BPS).
Productii record - soi NOU
• Se pretează a fi cultivat pe suprafețe foarte diferențiate din punct de vedere pedoclimatic.
• Norma de semănat 350-400 b.g. /m2 ce asigură în condiții optime un număr de 650-700 de spice recoltabile/m2.
• TRUBLION este pretabil în diferite condiții de tehnologie.

Kurzprofil
---- = foate slab / timpuriu / mic, ++++ = foate bun / tardiv / mare 

 Descriere generală
- - - - - - - - - - 0 + + + + + + + + + +


productie
Capacitate exceptionala de productie
Toleranţă la secetă
buna
Toleranţă la iernat
mare
precocitatea
greutatea hectolitrică
calitate de panificaţie
Gluten Index
Fuzarioza spicului
Septorioza frunzelor

 Descriere generală
- - - - - - - - - - 0 + + + + + + + + + +

---- = foate slab / timpuriu / mic, ++++ = foate bun / tardiv / mare

precocitatea
Toleranţă la iernat
mare
Toleranţă la secetă
buna

structura producţiei
spic / m² (Densitatea plantelor)
Număr de boabe pe spic
productie
Capacitate exceptionala de productie

Calitate de panificaţie
greutatea hectolitrică
calitate de panificaţie
Valoarea de sedimentare

Gluten Index
Cantitatea de sămanţă
350 - 400 b.g./mp

Rezistenţă la boli
făinare
Fuzarioza spicului
Rugina brună a grâului

Septorioza frunzelor
Rugina galbenă a grâului
Fungicide pentru cultivarea intensivă
la avertizare

Informatiile tehnice din acest document sunt cu caracter general si pot diferi in functie de manifestarea rezistentei, conditiile climatice, de cultivare etc.