Sorten-icon Cauta varietati

Arata varietatile
Contacte
Cataloage
Catalog Hy Seed Romania_2016
Catalog Serbia 2018
Catalog Primavara 2019
toate cataloagele

Centru de descărcare

În această rubrică veţi găsi cele mai noi informaţii şi recomandări despre varietăţile noastre, noile înregistrări sau detalii despre semănat, putând fi descărcate în format PDF. Daţi click pe simbol când sunteţi interesat de vreo anumită temă. Cataloagele pot fi salvate în calculatorul dumneavoastră.

Get_Adobe_Reader Pentru a citi acest document în format PDF aveţi nevoie de Adobe Acrobat reader. Il puteţi descărca aici.
Catalog Toamnă 2019

În acest moment putem spune că SAATEN UNION este compania cu cel mai larg portofoliu de specii și varietăți din piața agricolă românească pornind de la cerealele de toamnă și terminând cu speciile semănate primăvara. Cu ajutorul geneticii de care dispunem, producem soiuri variate, cu destinații diferite și cu rezistențe și toleranțe deosebite atât la condițiile climatice din România dar și adaptate diferitelor tipuri de tehnologii agricole. Dispunem de o genetică variată de soiuri de grâu, soiuri rezistente și performante, care aduc fermierilor producții anuale remarcabile, pornind de la 8 tone și până la 11 tone/hectar în condițiile unei tehnologii profesioniste. Noutățile genetice ca Trublion, Tika Taka, Centurion sunt deja lansate sau în lansare pe piață.
La orz, soiurile SU Ellen, Bella și Belissa nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt soiuri productive cu potențial mare de producție cu destinație furajeră. La orzul pe două rânduri, soiuri precum Flavia și Zophia sunt recunoscute pentru calitățile superioare în ceea ce privește fabricarea malțului.
La toate soiurile dispunem de semințe de Prebază, Bază dar și C1 completând întreaga gamă de categorii biologice ce se pot comercializa în România. Pe lângă soiurile de grâu și orz, compania SAATEN UNION are la comercializare și sămânță hibridă. Privit în ansamblu, portofoliul comercial de toamnă se rezumă la grâu, hibrizi de grâu, orz cu 6 și 2 rânduri, hibrizi de orz, triticale, secară, hibrizi de secară. In completarea portofoliului avem și putem comercializa soiuri de grâu durum și spelta, varietăți cu destinație specială.
Pe lângă genetica de ultimă generație și portofoliul larg de produse, SAATEN UNION colaborează cu foarte mulți fermieri profesioniști. Dacă vrei sa fii unul dintre ei încearcă în toamnă genetica de cereale păioase.

Catalog de primavara 2019

În prezentul catalog de primăvară 2019 veți găsi o gamă foarte largă de hibrizi de porumb și floarea soarelui, dar nu numai. Pentru că
suntem o companie care are în spate mulți ani de cercetare și fermierii știu cel mai bine de ce au nevoie fermierii, acționarii SAATEN UNION,
fermieri fiind, au adus în portofoliul companiei specii cu o mare importanță agricolă în România. Nautul este una dintre speciile care sunt in vizorul companiei.

Va dorim recolte bogate si va invitam sa ramaneti alaturi de noi!

Cu deosebita consideratie,

Echipa SAATEN UNION Romania.

Catalog Serbia 2018

Catalog toamna 2018

Catalog de primavara 2018

In aceasta brosura veti gasi detalii tehnice despre toate varietatile recomandate de catre SAATEN UNION in primavara 2018.

In cazul in care, dupa parcurgerea acestui catalog mai aveti intrebari, va invitam sa luati legatura cu echipa noastra din teren, ale carui date de contact le gasiti la sfarsitul acestui catalog.

Recolte bogate si un an plin de satisfactii,

Echipa SAATEN UNION Romania.

Catalog HY SEED

In acest catalog se regasesc toate informatiile necesare despre cerealele hibride si contributia SAATEN-UNION in dezvoltarea acestui segment inovativ.